Propunerea "Hai la un ceai", folosita de 33% din barbatii care vor o relatie de o noapte




ceai.jpg

   Un studiu realizat de Insitutul de Concupiscenta si Mecanica Fluidelor asupra tehnicilor de seductie in zonele defavorizate, a aratat ca cea mai folosita manevra pentru a aduce femei in pat este manevra "hai la un ceai", folosita de peste 70% dintre barbatii din Europa de Est care vor aventuri de o noapte.
   Pentru un mai mare succes, manevra "hai la un ceai" poate fi combinata deseori cu manevra "mi-ar placea sa fim acum pe o plaja, doar noi doi", care, bineinteles, nu are nevoie de finalizare, ea doar trebuie verbalizata in treacat, presarata cu cateva idei poetice despre cum se confunda marea cu cerul la Mamaia.

  Studiile au mai aratat ca peste 89% dintre femei se indragostesc subit daca li se vorbeste metaforic despre mare si sufera ca au cedat de la prima intalnire, lucru care nu se intampla daca se foloseste metoda "hai sa ascultam muzica la mine acasa si sa ne uitam la filme porno cu vampiri".

  Manevra "hai la un ceai" a fost adusa in Europa de Est, inca din perioada interbelica, de pompierul german Oskar Große, care a introdus prin aceasta metoda peste 4500 de femei in patul lui, in mai putin de 60 de ani.
  Metoda a fost reluata cu succes in acest secol, in toata Europa de Est, ceaiul fiind asociat in mintea femeilor cu samovarele din literatura rusa, cu ritualurile erotice japoneze si, nu in ultimul rand, cu barbatii afectuosi, tandri, cu o situatie materiala buna si cu un venit lunar sigur.


Sursa: Times.ro

Comments