When I grow up ... I will be Kentucky Fried Chicken (KFC)


Comments

  1. Chiar esti talentat la fotografiat si nu sunt vorbe goale. As vrea sa vad pe blogul tau mai multe peisaje fotografiate de tine. Mai ales ca locuiesti intr-un oras frumos. Esti norocos. Daca intr-o zi ai sa renunti la meseria ta de baza, care si asa e prea periculoasa si complicata, oricand poti luca ca fotograf, sunt sigura ca ai avea succes

    ReplyDelete
  2. Aaaa, iar titlul....geniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

    ReplyDelete
  3. Nu inteleg de ce comentariile anterioare nu le*a postat cu adresa mea de blog. Offf,nu ma pricep la tehnologie. Presupun ca ti-ai dat seama ca eu sunt:D

    ReplyDelete
  4. Multumesc din suflet pt apreciere si complimente. :*
    Si cand te gandesti ca m-am apucat de doar 5 luni sa fac fotografii intr-un mod mai profesionist, asta de cand mi-am cumparat si aparatura necesara ;)
    Probabil ca inclinatia artistica care o am de ani de zile... de pe vremea cand am studiat regia de film, m-a ajutat sa prind foarte repede tainele fotografiei.
    Daca vei avea ocazia sa vezi vreodata orasul.. ai sa constati ca am facut un mare serviciu orasului prin fotografiile mele... am reusit sa surprind intr-un mod atat de interesant incat si cei care locuiesc aici au avut impresia ca vad poze dintr-un oras din alta tara :D.
    Cat despre a profesa in domeniul asta.. sincer, si maine m-as apuca daca asa avea ocazia.

    ReplyDelete

Post a Comment