Isteria AH1N1


Scris de Andreea Cristina pe 09/01/2010



Gripa porcina … Ne vaccinam sau nu???


  Cica 82 de romani au murit de gripa porcina … Oamenii au intrat in panica si s-au dus la coada pentru vaccin. Ati observat ca nici la Moastele diversilor sfinti nu stau atatia oameni la coada?
  Dar oare v-ati intrebat cati oameni mor zilnic de hepatita C, de TBC, de cancer?
  Eu am absolvit Politehnica, si nu stiu mai nimic despre medicina, dar nu am incredere …
  Gasiti foarte multe site-uri pe internet despre modul de functionare al vaccinului. In general, orice vaccin functioneaza pe acelasi principiu. Ideea este ca iti introduce in corp virusul, intr-o forma mai usoara, iar corpul trebuie sa invete sa lupte cu virusul. Astfel iti creezi anticorpii necesari. Deci sa nu va mirati daca dupa vaccin va ia durerea de cap, faceti febra si mai apoi chiar raciti. Exista posibilitatea ca organismul sa cedeze, sa nu-l suporte, si nu trebuie sa fiti alergici la vre-un “ingredient”.
  Se aude ca in lume, mai multi au murit dupa ce si-au facut vaccinul, decat de gripa porcina propriu-zis.               Acum na cine scrie asa ceva vor sa faca anticampanie vaccinului. Dar eu tind sa ii cred pe ei, decat sa cred Guvernul … Eu prefer sa las totul in voia Lui Dumnezeu si sa-mi las organismul asa cum mi L-a lasat El.
  Voi aveti de gand sa va vaccinati? Sau v-ati vaccinat deja? Urmariti filmuletele, sunt curioasa daca va pun pe ganduri …




Comments

  1. Exista un documentar tare interesant despre toata nebunia ah1n1...am scris candva de ea pe blogul meu...poate am sa il postez si pe 100ro, ca sa il readuc in atentie. Ideea e ca ah1n1 e rezultatul unui razboi al companiilor farmaceutice si al dorintei de inavutire a decidentilor din sistemul national sanitar.

    ReplyDelete
  2. Uite ca eu am facut ceva medicina si tin sa aprob tot ce ai spus tu aici. Nu sunt de acord cu vaccinul si nu-l recomand nimanui. Este o mare tampenie. Punct.

    ReplyDelete

Post a Comment